Svetlobni trak

Svetlobni trak je namenjen osvetlitvam večjih tlorisnih površin

Ljudje imamo velikokrat razne projekte v mislih, ki jih želimo izpeljati tako, kot smo si zamislili. Za to je seveda potrebna dobra organizacija in pa moramo vse stvari vnaprej splanirati. Pomembno je tudi, da pri vseh projektih, ki želimo, da gre za dolgoročne investicije, poskrbimo za samo kakovost vseh materialov in elementov, ki so v ta projekt vključeni. Nekatera področja pa seveda zahtevajo določeno znanje ter izkušnje, zato je bolje, da to delo prepustimo tistim, ki imajo na tem področju veliko obojega, saj tako ne bo nevšečnosti.

Svetlobni trak je odlična izbira, ki se v današnjih dneh uporablja vse bolj pogosto. Le ta je namreč namenjen osvetlitvam večjih tlorisnih površin, predvsem na raznih industrijskih objektih. Vsi se seveda zavedamo, da so industrijski objekti zares veliki in je določene lokacije potrebno dobro označiti, da ne pride do kakšne zmede. Sam trak poskrbi ravno za to.

Svetlobni trak tudi ne predstavlja previsokega stroškovnega zalogaja, saj gre za dolgoročno investicijo in nam bo služil zares veliko časa. Pri nakupu torej ne smemo gledati na samo ceno, ampak na to, da gre za izjemno kakovost, ki nas ne bo razočarala.

 

Polikarbonat kritina zagotavlja zaščito pred UV žarki

 

V prostorih, kje dlje časa preživimo dnevno, je seveda pomembno, da čutimo udobje ter da se počutimo varno. Pomembno je, da vedno prvo poskrbimo za svojo varnost in zdravje, saj oboje igra veliko vlogo za vsakega izmed nas.

Polikarbonat kritina je torej odlična zaščita pred UV žarki, sama kritina ne porumeni in ne izgublja svetlobne prepustnosti. Gre za praktično neprebojno kritino, ki je ne more poškodovati niti toča. Gre torej za izjemno investicijo, ki nas zagotovo ne bo razočarala.

Polikarbonat kritina zagotavlja tudi enostavno montažo, saj ni potrebno imeti nobenih profilov, niti distančnikov pod vijaki. Same plošče se namreč pritrdijo z vijaki s tesnili na vrhu vala.