Rezervni deli za traktorje Zetor

Rezervni deli za traktorje Zetor so na voljo pri pooblaščenem trgovcu

Dela na kmetiji si danes ne moremo predstavljati brez traktorja, ki bistveno olajša vsa težja kmetijska opravila. Z njim si delo olajšamo pri setvi, košnji, pripravi in obdelavi tal ali prevažanju tovora. Med traktorji različnih blagovnih znamk, so pri nas izjemno priljubljeni traktorji Zetor, ki imajo v Sloveniji že zelo dolgo tradicijo in so med najbolj prodajanimi traktorji pri nas. Zato je logično pričakovati, da so tudi rezervni deli za traktorje Zetor zelo iskani.

Če pride do okvare traktorja, je za vsakega kmeta zelo pomemben podatek, kako hitro bo bil traktor popravljen. Zato je pomembno, da so rezervni deli za traktorje Zetor vedno na voljo in na zalogi, če pa ne, pa morajo biti dobavljivi v čim krajšem možnem času. V ponudbi rezervnih delov so vam vedno na voljo rezervni deli kot so motorni deli, deli sklopk, volanski deli, zavore, zračni sistemi in hladilni sistemi.

Akumulatorji za traktorje so različnih moči in oblik

Za brezhibno in nemoteno delovanje traktorjev so potrebni akumulatorji za traktorje, ki so nepogrešljiv del vsakega traktorja. Dejstvo je, da traktorji brez akumulatorjev sploh ne bi mogli delovati, zato jim je potrebno nameniti posebno pozornost. Gre za neke vrste baterije, ki je zadolžena za shranjevanje električne energije, in je nujno potrebna tudi za zagon traktorja. Če traktorja ne boste mogli normalno zagnati, je eden od možnih vzrokov lahko tudi prazen akumulator.

Glede na to, za kašen tip traktorja gre, so akumulatorji za traktorje lahko različnih oblik in moči. Pomembno je, da je za zmogljivejše traktorje tudi akumulator bolj močan. Vsi akumulatorji za traktorje imajo garancijsko dobo, ki garantira njihovo brezhibno delovanje. V primeru okvare ali praznega akumulatorja, je dobro poiskati pomoč pri pooblaščenem servisu, ki vam nudi tudi popravilo akumulatorjev, ob tem pa dobite nadomestno baterijo, zaradi česar delo na kmetiji ne bo moteno.