tuš kad

Tuš kad je nepredvidljivo razkošje

Ali se raje tuširate, ali se raje namakate v kadi? To je nekaj, kar se moramo vprašati takrat, ko snujemo svojo kopalnico in mnogi na to vprašanje ne vedno čisto odgovora, predvsem zato, ker je redko kdo preden je moral narediti to odločitev dejansko uporabljal tako tuš kot kad.

Najboljši način, da se rešimo te dileme je to, da vgradimo v kopalnico tako imenovano tuš kad, ki je namenjena temu, da se lahko namakamo ure in ure, če nam to čas dovoli, prav tako pa lahko v le nekaj minutah poskrbimo, da smo čisti in se odpravimo na svojo pot. Velika večina ljudi se ne zmeni za tuš kad, ker so prepričani, da moraš izbrati le eno, ampak tudi lastniki kadi vam lahko povedo, da se ne kopajo vedno po pol ure, ampak se včasih le na hitro uredijo tako kot tisti, ki uporabljajo tuš.

Ne glede na to za kaj se na koncu odločimo, tuš, kad ali tuš kad, eden izmed izjemno pomembnih delov urejanja kopalnice je tudi to, da pravilno in primerno izberemo ploščice za kopalnico.

Veliko zakonov ali partnerskih zvez trpi zaradi nestrinjanj na tovrstnih področjih in ploščice za kopalnico so še veliko bolj permanentne kot izbira barve na steni. To je odločitev, s katero bomo morali živeti nekaj časa, ki se meri v desetletjih, tako da moramo res poskrbeti, da si vzamemo ves čas ki ga potrebujemo ko izbiramo ploščice za kopalnico in se o stvareh kot so proračun in koliko kopalnice bi morale ploščice pokriti zmenimo preden sploh stopimo v salon. Pomembno je, da so nam ploščice za kopalnico všeč, vendar to gotovo ni edina stvar, ki jo vključuje prenova in ravno zaradi tega je treba imeti že prej razdelan proračun. Včasih podcenimo zneske in se nato znajdemo v situacijah ki niso prijetne kot recimo pomanjkanje pulta ali kakšnih omaric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *