Računalnik za ljubitelje iger

Računalnik za ljubitelje iger

Ljubitelji računalniških iger potrebujejo izjemno zmogljiv računalnik. Sodobne video igre so namreč zelo zahtevne, predvsem potrebujejo procesorsko moč in zmogljivo grafično kartico, k temu pa seveda sodi še komplet druge vrhunske strojne opreme. Tem pogojem odgovarjajo le vrhunski računalniki priznanih proizvajalcev!

ASUS ROG

Najbolj izstopa gaming ASUS serija ROG, ki označuje slogan Republic of Gamers. Gre za izdelke, ki so posebej prilagojeni navdušencem nad računalniškimi igrami, tako da smo lahko prepričani, da pri zmogljivosti ne bo nikakršnih kompromisov. Posebej izstopajo gaming ASUS prenosniki, ki praktično nimajo konkurence, a tudi med namiznimi računalniki ima ta znamka priznano veljavo. Poleg tega, da je možno najti ROG računalnike, so na voljo tudi posamezne komponente, ki bodo prišle zahtevnejšim uporabnikom še bolj prav. Gaming ASUS komponente omogočajo, da si sestavimo vrhunski računalnik po svojih željah, v prodaji pa so tudi razne periferne naprave, po katerih znamka ASUS prav tako slovi.

HP računalniki

Računalnik HP je lahko prav tako primerna izbira za zahtevnejše uporabnike. Med prenosniki v tem segmentu HP sicer ne izstopa do te mere kot ASUS, a vseeno najdemo opcije, ki lahko zagotovijo izvrstno izkušnjo. Predvsem serija HP Omen je pisana na kožo igričarjem, tako kot ASUS ROG tudi ta ponuja široka zbirko računalnikov in spremljevalne opreme, ki jo igričarji potrebujejo. Za vsak računalnik HP je značilna visoka kakovost in brezkompromisna zmogljivost, kar velja tudi za izdelke v nekoliko nižjem cenovnem razredu. Presenetljivo je to, da ima HP privlačno ponudbo tudi za tiste, ki v računalniško opremo ne nameravajo vložiti visokih investicij, s tem pa lahko prav pri tej znamki uspešno najdemo idealno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Računalnik HP bo gotovo navdušil tiste, ki želijo povsem brez skrbi  in brez kompromisov uživati v zanesljivem delovanju naprave tudi pri zahtevnejših operacijah, na primer igranju sodobnih računalniških iger.