Implantati cenik

Implantati cenik je izredno pomemben podatek

Implantati cenik je tisti podatek, s katerim si bomo pomagali kadar bomo izbirali zobno ordinacijo v kateri si bomo s pomočjo zobnih kirurgov, naredili novo zobno protetiko. Implantat ne predstavlja celotnega umetnega zoba, je le del, ki nadomešča korenino zoba in ki ga moramo imeti, če želimo nanj namestiti mostiček z novimi zobmi.

Implantati cenik je bistvena informacija, saj se vsi zavedamo, da so umetni zobje izjemno dragi. Preden se odločimo za menjavo zob, se moramo dobro pripraviti. Preden se kirurg loti samega posega potrebuje dobre 3D rentgenske posnetke, ki bodo dobro prikazovali stanje naše ustne votline in bodo omogočali varen ter predvidljiv poseg. To je izredno pomembno še posebno pri pacienti, ki nimajo več nobenega lastnega zoba.

Implantati cenik ni edini kriterij s katerim bomo izbirali svojega bodočega implantologa, saj je pri izbiri ključna tudi dobra ocena ter kvalitetno delo. Zobni vsadki morajo biti narejeni iz kvalitetnega titana, saj je titan kovina, ki jo naše telo najbolje biološko sprejme in ki jo kost po vsaditvi najbolj tesno obraste. To je izrednega pomena, saj je tako implantat trdno vsajen v našo čeljust in nam ob obremenitvah ne bo izpadel.

Implantat Ljubljana je geslo s katerim najdemo najboljše ljubljanske zobne ordinacije

Implantat Ljubljana je geslo, ki nam bo prineslo zadetke s katerimi bomo našli svojega bodočega zobnega ki implantologa. Kadar nam v čeljust vstavijo titanov implantat se za zlije s našo kostjo in nam omogoča normalno žvečenje hrane. Ta namreč prevzame funkcijo zdrave korenine in nam tako omogoča namestitev ene krone ali celotnega mostička.

Implantat Ljubljana je torej geslo s katerim bomo našli primerno ordinacijo v Ljubljani in kjer nam bodo uredili težave z zobmi. Na dobrih spletnih straneh bomo našli podrobne opise za vsak posamezen postopek s katerim se bomo srečali. Tako se bomo v ordinacijo odpravili pripravljeni in nas ne bo strah.