Mini projektor

Mini projektor lahko odnesemo povsod s seboj

Mini projektor je odličen pripomoček za naše prezentacije, ki so v današnje svetu vedno bolj pomembne. Če imamo idejo, ki jo hočemo deliti z našim bodočim naročnikom, jo moramo kvalitetno in dobro predstaviti. Vsekakor nimamo vedno idealnih pogojev, da bi predstavili odlično pripravljeno predstavitev, v kateri natančno opišemo vse, kar lahko ponudimo bodočemu naročniku. Zato je prikladno, da imamo či boljšo opremo, ki nas bo rešila v vsaki situaciji, 

Mini projektor je ena izmed naprav, ki jo je vedno dobro imeti v svojem podjetju. Pomaga nam lahko povsod, kjer nimamo nameščenega stropnega projektorja. Lahko se nam na primer zgodi, da moramo sodelavce nagovoriti v pisarni ki ni primerno urejena. Ker je vsak govor boljši, če je podprt z grafičnim prikazom, je uporaba mini projektorja nujna. Poleg tega bomo za mini projektor odšteli veliko manj denarja, kot bi ga za nakup fiksnega projektorja. 

Mini projektor nam lahko služi tudi tam kjer ni električne napeljave, saj deluje na baterije. To pa je odlična novica, saj nam omogoča, da imamo svoje predstavitve na vsakem koraku. 

 

Žarnice za projektorje različnih proizvajalcev

Žarnice za projektorje  so pomemben del vsakega projektorja. Ko se okvari ali iztroši obstoječa žarnica, projektor žal ne deluje več, zato je potrebno kupiti novo delujočo žarnico. Seveda je pomembno, da se obrnemo na zaupanja vrednega serviserja, ki nam bo projektor pregledal in zamenjal žarnico. 

Žarnice za projektorje  so seveda različne. Najbolje je, da se odločimo za nakup originalne žarnice, ki pa je veliko dražja od nadomestka za original. Vsekakor moramo premisliti, ali je smiselno uporabljati nadomestek. Čeprav je originalna žarnica draga, nam bo na dolgi rok zagotovo bolje in dlje delovala. 

Žarnice za projektorje naj bodo le od originalnega proizvajalca. Le tako bomo v primeru okvare lahko uveljavljali tudi garancijo, ki je pri določenih blagovnih znamkah 3 ali 4 mesečna. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *