termo pajkice

TERMO PAJKICE SO ODLIČNA REŠITEV ZA MRRRRZLO ZIMO

Mraz že pošteno kaže svoje zobe, kmalu bodo zapadle prve snežinke, ti pa še vedno neveš, kaj bi oblekla, da te ne bi premrazilo do kosti? Zate imamo rešitev – termo pajkice. Tako kot tudi navadne, so termo pajkice izredno prijetne na otip, v njih ti bo zelo udobno, lahko jih nosiš v službo ali pa tudi ob različnih športnih aktivnostih, saj so izredno elastične in ne tiščijo. 

V Ariyini kolekciji pajkic boš zasledila raznolike modele, ki bodo zadovoljili še tako izbirčne dame. Izredno dobra lastnost termo pajkic je, da se popolnoma prilagodijo prav vsaki postavi, lepo zaobjamejo vse obline, kljub temu pa ne tiščijo. Tvoja zadnjica in noge bodo v njih izgledale popolno! Termo pajkice so iz debelejših materialov, zato te bodo prijetno grele in mraz ti ne bo prišel do živega. Odlične so tudi kot spodnje oblačilo, ki ga oblečeš pod kombinezon, ko greš z družino smučat na bližnje smučišče. Tako boš popolnoma zaščitena pred nizkimi temperaturami. Termo pajkice lahko kombiniraš z različnimi oblačili. Zraven nadani pulover, dolg, črn plašček in zimske škornje in pripravljena si na pohajkovanje po mestu. 

Pa še to, kdo pravi, da so termo pajkice samo za mlade? So tudi za tiste, ki smo mladi samo po srcu. Lahko jih skombiniramo z dolgo tuniko, večjo ogrlico in salonarji z nižjo peto in tako popolno urejene zasijemo v vsej svoji lepoti. Oh sedaj pa že vem, kaj bom pisala božičku, da mi letos prinese pod smrekico. Tople, mehke in izredno udobne termo pajkice!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *