Webasto je poseben agregat

Webasto je poseben agregat

Webasto je posebna naprava, ki poskrbi, da bo naša potniška kabina topla in prijetna. Poleg kabine nam bo Webasto ogrel tudi motor, kar je idealno za izredno ledene razmere. Ko bomo vstali, si bomo lahko preko daljinca zagnali ogrevanje. Agregat nam bo tako začel ogrevati celotno vozilo. Stekla pa bodo odrošena in tako se bomo v službo lahko takoj odpeljali. Ne bo nam namreč potrebno drgniti slane iz stekel in čistiti zunanjosti avtomobila. 

Webasto je uporaben le v zimskem času, ko je resnično nepogrešljiv pripomoček za vse, ki si želijo, da jih pričaka toplo in prijetno vozilo. To je izredno majhna naprava, ki je z motorjem povezana preko posebne cevi. Upravljamo jo lahko na različne načine, ki nam lajšajo upravljanje celotne naprave. 

Webasto bomo lahko zagnali kar preko pametnega telefona. Tako se bo naš avtomobil ob točno določeni uri pričel greti s pomočjo dovajanja toplega zraka v notranjost vozila. 

Dometic za avtodome, ki so daljši od sedmih metrov

Dometic je primerna za tiste avtodome, ki niso ravno največji. Vozilo mora biti dolgo največ sedem metrov. V kolikor je vozil daljše moramo namestiti bolj zmogljivo klimatsko napravo. Določeni modeli so namreč primerni za krajše oziroma daljše avtodome. Sama klimatska naprava ima izredno kompaktno obliko in jo brez težav namestimo na streho avtodoma, kjer ne bo opazna. 

Dometic naprave imajo vgrajen toplotno črpalko, ki poskrbijo za izredno hitro gretje in hlajenje. Klimatsko napravo bomo usmerjali kar z daljinskim upravljalnikom, ki nam bo omogočal priključitev klime v vsakem trenutku vožnje. To bomo enostavno storili tudi med postankom. 

Dometic ima omogočeno tudi delovanje med vožnjo, kar ne velja za vse klimatske naprave. Naprava ima vgrajen dva ventilatorja, za hitrejše delovanje. Pri tem lahko reguliramo kar štiri različne stopnje delovanja, od najniže stopnje do najmočnejše, ki bo hitro segrela in ohladila prostor. To je izredno velika prednost, ki jo izkoristijo vsi novi kupci naprav Dometic. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *