Travne plošče za zelene površine

Travne plošče so idealne za vsako okolico, za katero si želimo, da bi bila karseda čimbolj zelena. Zelene okolice v veliki večini izginjajo, saj jih nadomešča beton. Ker pa je zelena barva izredno blagodejna za naše počutje, se vedno več posameznikov odloči, da bo poskrbelo za zelena parkirišča in več travnatih površin. 

Travne plošče nam omogočajo namestitev zelenega parkirišča, saj lahko s pomočjo plošč uredimo takšna parkirna mesta, ki bodo imela poleg trde površine, ki bo preprečevala ugrezanje avtomobilskih gum v slabem vremenu, tudi zelenico, ki bo polepšala okolico. S pomočjo travne mreže bo zelenica nemoteno rastla, četudi bomo na njo parkirali avtomobile. 

Travne plošče so navadno sestavljene iz koščkov, ki so veliki do 5 centimetrov in so tako prilagodljivi za različne velikosti površin. Njihova višina pa je lahko različna, tako da bo vsak kupec izbral točno takpne, kot jih bo potreboval. Uporabijo jih lahko na zunanjih skladiščih površinah, na požarnih poteh, na poteh za izpust živali ter še marsikje. 

Hlevska oprema za govedo po ugodni ceni

Hlevska oprema za govedo se v Sloveniji izredno dobro prodaja, saj se veliko posameznikov posveča govedoreji. Za dobro in kvalitetno rejo goveda moramo imeti kakovostno opremo, ki nam bo pomagala ter nam omogočala hitro in enostavno delo. 

Hlevska oprema za govedo se deli na različne segmente. Vsak kmet, ki ima doma veliko krav, potrebuje krmne pregrade, da bodo krav v času, ko so v hlevu lahko mirno jedle krmo. Pregrade se lahko prilagodijo za velikost krave, saj bo le tako lahko žival mirno in brezskrbno jedla. 

Hlevska oprema za govedo ima tudi teleskopske pregrade, ki jih potrebujemo za prehod za teleta ter tudi za prehod ljudi. Vsaka pregrada ima tudi potrebne odprtine za namestitev napajalnikov. Nato so tu še ležalni loki, ki jih potrebujejo vsi, ki imajo prost način reje. S pomočjo lokov bo govedo imelo dovolj prostora za optimalen počitek in spanje. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *