Protivlomna vrata za stanovanje po meri

Protivlomna vrata za stanovanje po meri

Protivlomna vrata za stanovanje so izredno iskana, saj se v stanovanjskih blokih velikokrat zgodijo različni vlomi. Zlasti moramo biti pazljivi v času počitnic, ko veliko nepridipravov išče možnosti za vlom in odtujitev tujih predmetov. Vsakdo si želi optimalno zaščititi svoj dom in svoje najdražje, zato mora poskrbeti za maksimalno varnost. Le tako bodo vsi družinski člani mirno spali ter se zabavali na počitnicah. 

Protivlomna vrata za stanovanje so narejena iz prvovrstnega jekla, ki jim omogoča pridobitev certifikata za visoko varnost. Le vrata, ki imajo certifikat CE, dokazujejo, da so prava vrata za zaščito proti vlomom. Izdelana so tako, da imajo ojačano vratno krilo in sidran podboj ter seveda odlično zaščito cilindričnega vložka. Dober ponudnik nam bo po izdelavi opravil tudi kakovostno montažo vrat ter bo poskrbel za odvoz starih neuporabnih vrat. 

Protivlomna vrata za stanovanje bodo po montaži po potrebi tudi servisirali ter jih pri okvari popravili. Pred nakupom se lahko obrnemo na različne ponudnike, ki nam odo brez težav predstavili njihovo ponudbo in nam pripravili predračun, na podlagi katerega se bomo odločili za naročilo svojih novih vhodih protivlomnih vrat. 

Notranja vrata iz stekla 

Notranja vrata so lahko v celoti ali delno narejena tudi iz stekla. Vsi ki imamo radi pridih modernega stila, si bomo z veseljem namestili steklena vrata, ki dodajo prostoru odprtost in svežino. Ker skozi steklena vrata lahko vidimo, bomo brez težav opazovali kaj med igro počnejo naši otroci. V kolikor pa si želimo malce več zasebnosti, si bomo omislili mlečna stekla, ki bodo idealno prekrivala dogajanje v sosednjem prostoru. 

Notranja vrata, ki jih Slovenci še vedno najraje namestimo pa so zagotovo furnirana, torej narejena iz lesa. Tudi takšnim vratom lahko dodamo kos stekla in s tem na hodnik spustimo vir svetlobe. Ker je pri izbiri vrat pomembna tudi cena, bomo pred naročilom zagotovo preverili različne materiale in možnosti, ki so na slovenskem trgu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *