Implantat ali zobni vsadek

Implantat ali zobni vsadek

Zobni implantat ali zobni vsadek je nadomestek za korenino manjkajočega zobu. Marsikdo med vami je morda zmotno prepričan, da je implantat celoten zob. To je le del, ki se nahaja v kosti. Nanj pa se lahko nadomesti različne protetične nadomestke. 

 

Ko boste tudi vi skupaj s svojim zobozdravnikom načrtovali implantacijo, boste morali vnaprej pripraviti načrt protetične oskrbe ter natančno vedeti, kaj bo implantat oziroma vsadek nosil. Pri tem vas bodo spremljale storitve, kot so nujni 3D rentgenski posnetki, ki vam bodo omogočali varen in predvsem predvidljiv poseg. 

 

Implantat ali zobni vsadek je odlična rešitev ob le enem manjkajočem zobu, saj se z vsadkom lahko izognete nadležnemu in tudi bolečemu brušenju zdravih zob. Prav tako so implantati odlična rešitev za več manjkajočih zob. Še do nedavnega je bila v taki situaciji edina možna rešitev snemna proteza. Zobni vsadki ali implantati pa vam omogočajo izdelavo tudi nesnemnih protetičnih konstrukcij, na primer mostičkov, na brezzobi čeljusti. 

 

Fiksni zobni aparat – učinkovit pripomoček pri oblikovanju vaših zob 

 

Zobje so pomemben del vašega telesa in predvsem pomembno je, da so zdravi, poleg tega pa ima prav vsak od vas tudi lepo urejene in oblikovane zobe. Za slednje v največji meri lahko poskrbijo kakovostni zobni aparati. 

 

Na trgu lahko izbirate med več možnostmi zobnih aparatov. Med drugim je na primer zelo priljubljen fiksni zobni aparat, ki velja za izjemno kakovostnega in učinkovitega. Preverite ponudbo tovrstnih in še drugih zobnih aparatov tudi na spletni strani podjetja, ki vam ponuja še druge izdelke in storitve, ki v največji možni meri poskrbijo za zdravje in tudi lep izgled vaših zob. 

 

Fiksni zobni aparat boste lahko na tem mestu kupili po zelo ugodni ceni, prav tako pa se boste lahko odločili tudi za katero od storitev, ki vam bo omogočala, da bodo vaši zobje lepe barve. Priporočamo vam na primer storitev odstranjevanje zobnega kamna ali pa beljenje zob, za katerega se odloča vedno več ljudi. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *