Skok s padalom cena

Nekoliko drugačen oddih v naravi

Neokrnjena narava že sama po sebi odpira celo vrsto možnosti za nepozabna doživetja, prav tako pa seveda ponuja tudi odlično kuliso za vsakdanjo rekreacijo. Nič čudnega torej, da se v prostem času mnogi zatekajo prav v naravo, saj preprosto ne moremo docela izkoristiti vsega potenciala, ki ga aktivnosti v naravi nudijo. In to že, če upoštevamo le doživetja na trdnih tleh – za nekoliko drugačen oddih v naravi pa se lahko podamo še na vodo ali pa kar v zrak!

Aktivnosti na vodi

Tudi voda seveda ponuja obilo možnosti za rekreacijo. Poseben poudarek pa gre nameniti adrenalinskim aktivnostim. Pri nas je na primer nadvse priljubljen kajak, Bovec pa eno izmed najbolj priznanih izhodišč. Soča omogoča še druga adrenalinska doživetja. Sicer je za kajak Bovec primeren za zelo različne interesente, saj ni nujno, da gre za vratolomen spust po razburkanih brzicah. Na mirnih odsekih bodo uživali tudi tisti, ki naravo raje občudujejo in opazujejo. Poleg tega za kajak Bovec ponuja še bogato spremljevalno ponudbo, med drugim tudi druge spuste po reki.

Aktivnosti v zraku

Če že obiščemo Posočje, bomo bržkone ugotovili, da so ti kraji idealni tudi za odkrivanje aktivnosti v zraku, predvsem za skok s padalom. Cena je dokaj ugodna, izhodišča pa tudi priročna. Čeprav takšne aktivnosti niso prvo, kar nam pride na misel, če govorimo o oddihu v naravi, za nekatere gotovo pridejo v poštev. Če nas skrbi za skok s padalom cena, se je seveda pametno vnaprej informirati, a le malo verjetno je, da bodo stroški odgnali ljubitelje neobičajnih adrenalinskih doživetij. Nenazadnje je ponudbe v teh krajih kar dovolj, posledično je tudi za skok s padalom cena nekoliko prilagodljiva oziroma lahko izbiramo med različnimi ponudbami.

Za posebej zanimivo občudovanje narave iz zraka pa poskrbijo tudi panoramski poleti, ki so spet zelo posrečena možnost za nekatere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *