Robotska kosilnica

Inovacije Husqvarna

Priznani proizvajalec Husqvarna ima v ponudbi raznovrstno opremo za delo okoli hiše, pa tudi za profesionalne gozdarske in vrtnarske uporabnike. Najbolj znan izdelek je verjetno motorna žaga Husqvarna, nič manj pa ne izstopajo nekateri drugi izdelki. Posebej tisti, ki predstavljajo najsodobnejšo rešitev na svojem področju!

Inovativne motorne žage

Zahtevnejši gozdarji bodo z zanimanjem pobrskali po ponudbi novih motornih žag, ki jih najdemo pod to znamko. Sodobna motorna žaga Husqvarna namreč nudi bistveno več kot navadne motorne žage. Funkcionalno se seveda kosa z vsemi drugimi pripomočki te vrste – omogoča podiranje dreves, žaganje debelih vej, pripravo drv, čiščenje grmičevja, obrezovanje dreves … Vse to ni vprašanje inovacije, saj se uporabljajo preverjene rešitve. Kje pa bo motorna žaga Husqvarna posebej izstopala? Pri nekaterih lastnostih, ki se izkažejo za dodano vrednost.

Sodobne motorne žage znamke Husqvarna so zelo učinkovite in varčne pri delu. Poleg tega delujejo precej tiho, so vzdržljive in omogočajo nemoteno delo preko celega delovnega dne. Opremljene so tudi s številnimi bombončki, na primer priročnimi indikatorji količine goriva, poenostavljenim vžigom in drugimi dobrodošlimi dodatki.

Futuristične kosilnice

Za zahtevne vrtnarske uporabnike po zaslugi Husqvarne že pride v poštev robotska kosilnica. Te kosilnice so namreč že dokaj dobro zastopane na prodajnih policah in predstavljajo precej ugodno opcijo, če upoštevamo mnoge prednosti, ki jih ima robotska kosilnica v primerjavi z alternativami.

Inovacija Husqvarne se kaže pri naprednih robotskih izdelkih. Robotska kosilnica zmore marsikaj, kar bi lahko označili za neverjetno – kar sama na primer pokosi tudi večje zelenice, pri tem pa zelo spretno navigira med različnimi ovirami. Gre za zelo učinkovito rešitev za zahtevnejše uporabnike, predvsem profesionalne vrtnarje, pa tudi tiste, ki se jim preprosto ne ljubi ukvarjati s košnjo trave. Robotska kosilnica poskrbi za vse, nudi pa tudi obilo nastavitev, ki jih lahko prilagodimo za optimalne rezultate. Na tem področju Husqvarna gotovo izstopa s prepričljivimi inovacijami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *